Werkplaats

Waarom Jan Verschoor?

- Kleine reparaties veelal: klaar terwijl u wacht
- Gratis leenfiets
- Snelle service
- Eigen ophaaldienst 

Bij Jan Verschoor's fietsenwerkplaats kun u terecht voor onderhoud of reparatie van uw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen u graag en goed. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht. Wanneer er e.a. besteld moet worden voor uw fiets, bijvoorbeeld voor een grote reparatie, dan bestellen we dit zelf. Voor grote werkzaamheden krijgt u, indien gewenst, een gratis leenfiets ter beschikking (bij reservering). Bij Jan Verschoor tweewielers is uw fiets al meer dan 30 jaar in vertrouwde handen.

Ophaaldienst
Jan Verschoor beschikt over een eigen ophaaldienst. Dit betekend dat wij altijd binnen twee werkdagen uw fiets op kunnen komen halen. Vaak kan dit ook sneller, maar dat hangt van de drukte af. Ophalen/brengen doen wij in onze regio, namelijk Ridderkerk e.o. Als u zeker wilt weten of we ook bij u de fiets ophalen, en wat dit kost, stuur ons dan even een mailtje. 


Winteronderhoud
Uw fiets heeft tijdens koude dagen heel wat te verduren. Met goed onderhoud houd u uw fiets in topconditie, zodat u elk seizoen heerlijk fietst. Wij adviseren u deze maanden langs onze werkplaats te komen voor een winter onderhoudsbeurt. Dit is geen regulier onderhoud, maar de meest volledige onderhoudsbeurt waarmee uw fiets van top tot teen klaar is voor de winter. Extra compleet onderhoud voor dezelfde prijs als een gewone onderhoudsbeurt. Informeer hiernaar in onze werkplaats!


Reparaties
Er zijn vele mogelijkheden van reparaties en of het monteren van accessoires voor op uw fiets. In onze werkplaats hebben de medewerkers een lijst met de exacte kosten voor een reparatie, zodat u altijd precies weet wat een reparatie kost. De prijzen van reparaties die gehanteerd worden in onze werkplaats zijn conform de Bovag-advieslijst, hier kunt u naar vragen. 

De werkplaats is geopend van dinsdag t/m zaterdag.