•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld, bakfietsen. Sommigen op twee wielen, anderen op drie. Wel of niet elektrisch, deels overkapt of open. Er is voldoende keuze op het gebied van de nieuwe, moderne bakfietsen. Dat geldt zeker voor het aanbod bij Jan Verschoor in Ridderkerk.
De fietsenspecialist kan bogen op een ruim aanbod en voldoende opties. Daarnaast ligt vervoer per bakfiets helemaal in de lijn van het milieubewuster gedrag in kortere verkeersafstanden. Genoeg redenen om het aanbod nader te bekijken.

Mogelijkheden
Bij Jan Verschoor kan er onder meer gekozen worden uit een CargoBike (tweewieler), een CargoTrike (driewie-ler) en de Riksja. Van een twee- of driewiel variant zijn er altijd modellen op voorraad.

CargoBike
De CargoBike Long is de verlengde versie van de CargoBike short. Door uitbreidingsmogelijkheden is het onder meer mogelijk om voor 3 kinderen, een Maxi-Cosi of een hondenbench te plaatsen.

CargoTrike
Een CargoTrike is een bakfiets met 3 wielen. Vaak wordt deze gekozen door mensen die meer dan 3 kinderen te vervoeren hebben. De Trike is standaard voorzien van 4 gordeltjes. Bij de ‘wide’ versie kunnen met bankjes in de lengte richting zelfs 6 kinderen in de gordeltjes vervoerd worden. Het voordeel van een driewieler is dat hij ook rechtop blijft staan bij stilstand of langzaam fietsen. Het vergt wel enige oefening.

Riksja
Een opvallend voertuig is de Riksja. Deze elektrische taxi is met een Shimano Steps middenmotor uitgerust. Dit maakt deze Riksja zeer duurzaam en ook nog eens flink stuk goedkoper in gebruik dan een auto. Voor ongeveer tien cent is de accu weer opgeladen. De uitschuifbare voetenplank zorgt ervoor dat de passagiers veilig en mak-kelijk kunnen in- en uitstappen. De Riksja is standaard uitgevoerd met dikke, ventilerende kussens. Ook hier zijn veel opties mogelijk.

De kwaliteit van de bakfietsen is dermate groot, dat er na enige jaren gebruik en goed onderhoud een aanzienlijke restwaarde aanwezig blijft, anders dan bij de meeste normale fietsen. De fietsen van bakfiets.nl worden gemaakt in Hoogeveen. Naast hoogwaardige RVS-delen in de bakfiets maakt de producent ook onder meer gebruik van FSC goedgekeurd hout.

Er is dus volop keuze bij Jan Verschoor. Laat u vrijblijvend informeren in het pand aan de Havenstraat. U kunt proefritten maken op diverse twee- of driewielers.