Nieuws

Gratis extra kilometers!

Actieradius Actie op bijna de gehele Batavus elektrische fietsen collectie In de periode van 8 maart t/m 31 mei 2019 geven we u bij aankoop van een elektrische Batavus fiets een grotere capaciteit accu gratis. Met een voordeel tot wel € 200,-! Dit geldt op bijna de gehele collectie elektrische fietsen van Batavus, inclusief de modellen met een Bosch motor. Zo helpen wij u voordelig a..

E-Bikes en kou

E-bikes en kou Nu de winterperiode er weer aankomt, is het goed om stil te staan bij de invloed die een lage buitentemperatuur op e-bikes heeft. De kou heeft met name invloed op batterijpakketten en LCD-displays. Batterijpakketten Een bekende eigenschap van alle Li-ion batterijpakketten is dat deze gevoelig zijn voor lage temperaturen. Dit heeft te maken met de gebruikte chemie die onderhevig i..

Schaatsen slijpen Ridderkerk

Schaatsen slijpen bij Jan Verschoor, in Ridderkerk In deze winterperiode begint het weer te kriebelen, toch? Een prima moment om de schaatsen uit het vet te halen en de ijzers onder te binden. Let wel op dat de schaatsen goed scherp zijn. Dit zorgt namelijk voor geweldig schaatsplezier! Al jaren kan je schaatsen slijpen bij Jan Verschoor. Dit kost 10 euro per paar. Rondrijders, Hockeyschaat..

Schwalbe Airless System

Het Schwalbe Airless System is vanaf nu bij Jan Verschoor verkrijgbaar! 100% zorgeloos fietsen?! Wie wil dat niet. Met het Schwalbe Airless System heb je een bandensysteem zonder lucht, dus je hoeft niet meer te pompen en je kunt niet meer lekrijden. Wat dit systeem bijzonder maakt zijn de comfortabele rijeigenschappen. Deze zijn bijna identiek aan een luchtband met 3,5 bar en het systeem g..

Jan Verschoor: specialist in bakfietsen

Jan Verschoor: specialist in bakfietsen               Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld, bakfietsen. Sommigen op twee wielen, anderen op drie. Wel of niet elektrisch, deels overkapt of open. Er is voldoende keuze op het gebied van de nieuwe, moderne bakfietsen. Dat geldt zeker voor het aanbod bi..

Riskja Bakfiets Shiman STEPS middenmotor

De Riksja bakfiets Shimano Steps NuVinci traploze versnellingsnaaf Omschrijving: Dit betreft een Bakfiets.nl Riskja-fiets, met sterke middenmotor, waarop bijvoorbeeld mensen vervoerd kunnen worden welke slecht ter been zijn. Het comfortabele bankje is tevens voorzien van gordels. Deze kwaliteitsfiets is voorzien van een krachtige Shimano STEPS middenmotor.    De..

Lichtgevende loopfietsen

Jan Verschoor​ heeft sinds vandaag twee compleet nieuwe loopfietsen in haar assortiment; de Loekie​ Lightning en Loekie Sparkling. De Lightning heeft een volledig transparant frame en de Sparkling heeft een transparant frame met glitters. Beide modellen bevatten twee lichtunits waardoor het frame oplicht. Wanneer laat u uw kind opvallen?   ..