E-Bike

Jan Verschoor, de Ebike specialist uit de regio!

 

Elektrische fietsen kenmerken zich door uitermate gemakkelijk trapbeweging. Door de elektrische ondersteuning voelt het als fietsen met wind mee!

  1. Jan Verschoor heeft het grootste assortiment elektrische fietsen in de regio! Binnen de vele keuzes die u kunt maken binnen elektrische fietsen, helpen wij u graag de juiste te vinden. 
  2. Jan Verschoor heeft vakkundig opgeleid personeel, die verstand hebben van ebikes en hiervoor regelmatig op cursus gaan. 
  3. Jan Verschoor beschikt over diverse demonstratie modellen, die u kunt proberen. 
  4. Jan Verschoor heeft, behalve de demonstratiefietsen, verschillende keren per jaar opstapdagen. 
  5. Jan Verschoor heeft een eigen haal en breng service, bezorgt op afspraak thuis en haalt de fiets bij u thuis ook op (in de regio). 
  6. Jan Verschoor heeft elektrische leenfietsen bij reparatie/onderhoud/storing. 

Onze merken elektrische fietsen: 
Batavus elektrische fietsenSparta elektrische fietsenCortina Ecomo

 

EEN SPEEDBIKE IS...
Dé oplossing als 25 km/u niet hard genoeg gaat. Woon je iets verder van huis en wil je toch sportief bezig zijn? Dan is de speedbike ideaal! Je komt niet meer bezweet aan op je werk en je bent toch sportief bezig. En daarnaast natuurlijk niet onbelangrijk; de tweede auto kan de deur uit. Behalve dat het goed is voor de portemonnee, bespaar je dus ook het milieu. Het grootste voordeel is echter dat je snel op je plek van bestemming bent, want je fietst zo langs de file voor het stoplicht en door de krachtige aandrijving kun je snelheden bereiken tot wel 45 km/u!

ION® E-SPEED

De ION Espeed
De speedbike is in 2014 geïntroduceerd door Sparta. Dankzij de ION® Technologie met superieure rijeigenschappen werd de E-Speed meteen een succes! De E-Speed is bekroond als overall winnaar speedbikes van de test van elektrischefietsen.com, genomineerd voor de Fiets Innovatie Award 2014 en heeft de prestigieuze GIO-erkenning in de wacht gesleept. De E-Speed is dan ook niet voor niets veruit de meest verkochte speedbike van Nederland. En dat is niet verwonderlijk. Want met de geavanceerde ION® technologie trap je snel en gemakkelijk naar 40 km per uur! Wordt die tweede auto toch nog overbodig. Daarnaast is het mogelijk om tot 20 km per uur autonoom te rijden met de handige hendel. Dat is dus lekker cruisen zonder te trappen. 

Bosch E-Speed 
Na het succes van de ION® E-Speed, is er nu ook een speedbike met het NuVinci Harmony systeem. Met het NuVincy Harmony™ systeem biedt Sparta een doorbraak in schakeltechnologie. NuVinci Harmony™ geeft je alle vrijheid.
Zo kun je sportief schakelen tussen 5 vaste standen of kiezen voor een traploze schakeling zodat je niet langer vast zit in een versnelling die net te zwaar of te licht trapt. Maar je kunt je ideale trapritme ook vastzetten. Het NuVinci systeem zal zich dan automatisch aanpassen ongeacht de snelheid die je rijdt. De Sparta Bosch E-Speed past zich dus aan jou aan in plaats van andersom. Absoluut het proberen waard!